За нас

Фирма „Термал Юнит” ЕООД е специализирана в проектиране, доставка, изграждане, гаранционно и извън гаранционно обслужване, сервиз и диагностика на конвенционални и професионални климатични и вентилационниинсталации и алтернативни източници за отопление и БВГ. Доказателство за професионализма и добрата ни работа са изградените дългосрочни взаимоотношения с нашите клиенти. 

Фирмата има собствен сервиз и квалифициран персонал, който преминава ежемесечно курсове за повишаване на квалификацията.

Термал Юнит” ЕООД работи в областта на гаранционното и извънгаранционно обслужване и ремонт на климатична и вентилационна техника,. Ние сме оторизиран гаранционен сервиз на предлаганите от нас марки климатици. Купувайки от продуктите на тези марки, клиентите ни могат да разчитат на пълна подкрепа и високо качество за тяхното гаранционно и извънгаранционно обслужване.

Фирмата доставя и монтира климатици от световни марки и предлага проектиране, извършване на безплатен оглед и изготвя оферта за необходимата мощност климатик. 

Нашата добре изградена сервизна мрежа и качествени услуги помагат на нашите клиенти - да получат отлично обслужване, компетентна помощ и съдействие при необходимост.

„Термал Юнит” ЕООД предлага и климатици за професионална употреба, т.е извършва климатизация и вентилация на магазини, ресторанти, промишлени помещения и други със специфични нужди.

„Термал Юнит” ЕООД предлага на своите клиенти бързо, лесно и качествено обслужване, което отговаря на всички стандарти на Европейския съюз. Фирмата се отличава с гъвкави решения, които позволяват незабавна реакция на нуждите на клиента, оптимално кратък и чист монтаж в удобно за клиента време, гаранционна и извънгаранционна поддръжка на закупените продукти.

Високото качество на предлаганите от нас услуги се дължи на квалифицирания ни екип, който има богат опит в областта на проектирането и монтирането на разнообразни климатични и вентилационни системи.При реализацията на проектите и поръчките ние използваме високо технологични машини и съоръжения, които осигуряват бързина, ефективност, прецизност и безопасност.В изпълнението на професионалните си ангажименти ние винаги се стремим към осигуряване на най-доброто и качествено обслужване на нашите клиенти и партньори при неотменната грижа за опазване на околната среда.

„Термал Юнит” ЕООД гарантира на своите клиенти безпогрешна ориентация на пазара на климатична и вентилационна техника в България, професионално отношение и качествено изпълнение.